Spartelarbejde og slibearbejde ved maleropgaver

Hos Malerfirma Rune Kristensen ApS har vi stor erfaring med alle former for malerarbejde for private, virksomheder, institutioner og boligforeninger i Horsens, Risskov, Højbjerg og byer nær Aarhus, og i den forbindelse udfører vi også spartelarbejde. Det er naturligvis ikke muligt at udføre en ordentligt maleropgave uden en solid spartling.

Vi kan udføre spartling af gipslofter og gipsvægge

Normalt sker slibe- og spartelarbejde efter, der er opsat gipslofter eller gipsvægge. Derpå kan vi male væggene eller lofterne. Alternativt kan vi opsætte vægbeklædning.

Vægbeklædningen kan være tapet, men det kan også være glasvæv, glasfilt, filt eller savsmuldstapet, hvorpå vi maler væggen.

Ofte kommer vi for at udføre spartelarbejde, efter en murer eller en tømrer har lavet lofterne eller væggene. Vi kan udføre fuldspartling på murværk, ligesom vi kan udføre fugearbejde af hjørner og kanter.

Vi benytter en særlig højelastisk fugning, som vi kan male, og som har en længere holdbarhed end traditionelle malerfuger.


Materialer fra anerkendte grossister

Vi benytter materialer fra anerkendte grossister, som blandt andet Malergrossisten Plus og Nordsjö Farver, når vi udfører spartelarbejde.

Vi lægger med andre ord vægt på grundigt håndværk og optimal holdbarhed, ligesom vi sætter en ære i at yde en god og brugbar rådgivning samt at levere grundigt spartelarbejde og en gennemført maleropgave. Derfor er vi også medlem af Danske Malermestre samt Aarhus og Omegns Malermesterforening.

Kontakt os for en pris på spartelarbejde

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 28 18 43 41, men du kan også skrive til os på e-mail mail@rkmaler.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på slibe- og spartelarbejde.

Interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud på dit malerarbejde?

Udfyld formularen og vores malermester vil vende tilbage hurtigst muligt. ​Vi ser frem til at høre fra dig!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg vores Håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Malerfirma Rune Kristensen ApS

Galgehøj 114, 8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

CVR: 39684462

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 18 43 41

E-mail: mail@rkmaler.dk

Telefontider

Mandag: 07.00-17.00

Tirsdag: 09.00-16.00

Onsdag - fredag: 07.00-17.00

Lørdag og søndag: lukket

Rune Kristensen i Århus C, Midtjylland, DK på Houzz