20 års erfaring​​

​Medlem af Danske Malermestre

​5/5 i anmeldelser

Opsætning af filt på vægge og lofter

Hos Malerfirma Rune Kristensen ApS har vi 20 års erfaring inden for diverse former for malerarbejde, herunder også inden for opsætning af filt, som vi udfører til perfektion for kunder i blandt andet Aarhus, Risskov, Højbjerg og andre omkringliggende områder.

Vi lægger vægt på at udføre vores arbejde med stor grundighed og præcision, og derudover er det også meget vigtigt for os at yde en god kundeservice. Det indebærer blandt andet, at vi altid overholder vores aftaler omkring afleveringstidspunkter, priser og arbejdets udførelse.

Få glatte vægge og lofter

Hvis du gerne vil have helt glatte vægge og lofter, så er opsætning af filt den rette løsning. Inden filten sættes op, er det dog nødvendigt at få udført spartling af vægge og lofter, så resultatet bliver ensformigt og jævnt, og spartlingen forhindrer også, at filtet sprækker eller revner.​

Filt kan opsættes på vægge og lofter i gips eller pudsede vægge eller lofter til en attraktiv pris, og vi sørger selvfølgelig altid for at komme ind i alle hjørner og kroge, så du får et pænt og holdbart resultat.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på opsætning af filt

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores arbejde, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på opsætning af filt eller væv.

Du kan enten ringe til os på telefon 28 18 43 41, eller du kan skrive til vores e-mail mail@rkmaler.dk.​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 2 anmeldelser på Google

​Firmainformation

Malerfirma Rune Kristensen ApS

CVR: 31830532

adresseinformation

kontaktinformation

Telefon: 28 18 43 41

E-mail: mail@rkmaler.dk