​Maling ved forsikringsskade af professionel maler

​Hos Malerfirma Rune Kristensen ApS udfører vi maling ved forsikringsskade og andre skader i blandt andet Aarhus, herunder Risskov, Horsens og Højbjerg. Den typiske form for maling ved forsikringsskade er i forbindelse med brand- og vandskader, men det kan også udføres i forbindelse med andre skader, der for eksempel kræver, at væggen skal brydes op. Det kan være på grund af skimmel eller svamp, hvor vi kan komme efter mureren eller tømreren.

Specialmaling ved maling ved forsikringsskade efter brand

Normalt vil vi opsætte ny vægbeklædning som blandt andet glasvæv, glasfilt eller savsmuldstapet, hvorpå vi vil lave fuldspartling og efterfølgende male væggen. Når vi udfører maling ved forsikringsskade efter en brand, benytter vi en særlig specialmaling, der har en spærrende og isolerende effekt.

Vores arbejde sker altid med stor grundighed, og derfor benytter vi maling af højeste kvalitet. Vi lægger med andre ord vægt på et grundigt håndværk og en optimal holdbarhed. Dertil kommer, at vi gør os færdige hurtigst muligt, da vi ved, at kunderne gerne vil have deres brand- og vandskader udbedret hurtigst muligt.

​Gennemført og smukt arbejde ved maling ved forsikringsskade

Vi sætter samtidig en ære i at yde en god og brugbar rådgivning samt at levere et smukt og gennemført malerarbejde, der kan holde i mange år. Derfor er vi også medlem af Danske Malermestre samt Aarhus og Omegns Malermesterforening.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 28 18 43 41 eller på mail@rkmaler.dk, hvis du har fået en brand- eller vandskade og ønsker maling ved forsikringsskade.

Interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud på dit malerarbejde?

Udfyld formularen og vores malermester vil vende tilbage hurtigst muligt. ​Vi ser frem til at høre fra dig!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg vores Håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Malerfirma Rune Kristensen ApS

Galgehøj 114, 8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

CVR: 39684462

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 18 43 41

E-mail: mail@rkmaler.dk

Telefontider

Mandag: 07.00-17.00

Tirsdag: 09.00-16.00

Onsdag - fredag: 07.00-17.00

Lørdag og søndag: lukket

Rune Kristensen i Århus C, Midtjylland, DK på Houzz